Jedini način da se Vrsaljko potpuno oporavi jest da uzme pauzu od šest mjeseci?

Hrvatska će u 2. kolu Lige nacija, 12. listopada na Rujevici, kako stvari stoje, igrati bez Šime Vrsaljka, izuzetno važne karike u Dalićevoj momčadi.

Naime, Šime Vrsaljko ima ozbiljnih problema s križnim ligamentima, koji su stradali dok je igrao za Atletico Madrid. Koljeno mu se zarotiralo u neprirodnom položaju i Šime je morao pauzirati četiri mjeseca. Vratio se, no već na prvom treningu bol se opet javila. Opet je uslijedila pauza, a novi, odnosno stari problemi javili su se u susretu protiv Rusije na Svjetskom prvenstvu, da bi Šime protiv Španjolske morao napustiti igru već u 20. minuti.

Kako 24 sata saznaje iz liječničkih izvora, jedini način da se Vrsaljko potpuno oporavi je da uzme pauzu od šest mjeseci te se potpuno posveti terapiji i oporavku. Na ovaj način se ozljeda vjerojatno nikad neće sanirati i Šime će kronično imati problema. Svjesni su toga i Interovi liječnici koji rade brojne testove kako bi vidjeli može li se Šime brzo vratiti u pogon.

Kako stvari stoje, najbolje za Vrsaljka, Inter i reprezentaciju je da preskoči susret na Rujevici protiv Engleske i posveti se oporavku. Jer u suprotnom, mogli bismo na dulje izgubiti Šimu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...