Kada je riječ o rasvjeti, u Zadru je samo jedna adresa na kojoj možete pronaći sve

U zadarskoj tvrtki Ferdokomerc, koja više od 20 godina nudi vrhunska rasvjetna i dekorativna rješenja, održana je prezentacija noviteta proizvođača Schneider Electric.

Riječ je o novoj liniji prekidača modernog doba koji su posjetiteljima prezentirani u novouređenom salonu rasvjete i električne opreme Ferdokomerca na Putu stanova 98.

U ugodnoj atmosferi i uz prigodni domjenak za sve okupljene, predstavljeno je niz noviteta, a posebno je zanimljivi bili su Unica Bluetooth sklopke i prekidači.

Schneider Electric predvodnik je digitalne transformacije upravljanja energijom i automatizacije, a predstavljeni ugradbeni Unica Bluetooth audio prijemnik jedinstven je i kompaktan, ovaj audio receiver, koji se ugrađuje u zid. Moguće ga je povezati s većim brojem zvučnika različitih modela, što omogućuje brzo i jednostavno korištenje razglasa u različite svrhe, dakako – sve u cilju vaše dobre zabave.

Uređujete, preuređujete, opremate ili redizajnirate svoj stan, kuću, ured ili neki drugi prostor u kojem je potrebna rasvjeta, obratite se Ferdokomercu u ulici Put stanova 98 u Zadru, ili ih nazovite na broj 023/318-843.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...