Cestitka_Uskrs

Koja boja zida najbolje odgovara vašem znaku?

Spavaća soba mjesto je u domu u kojem tražimo mir, udobnost i odmor, a u njoj ćete se još bolje osjećati ako su zidovi u boji koja najbolje odgovara vašoj osobnosti i naravi.

Boju zidova spavaće sobe možete izabrati i prema vašem horoskopskom znaku,

Ovan: Bijela

Klasični bijeli zidovi u spavaćoj sobi dat će vam čistoću za kojom po naravi žudite, ali i pružiti mirno mjesto na kojem ćete puniti baterije.

Bik: Zagasito tamnozelena

Kao zemljani znak, najsigurnije se osjećate okruženi bojama koje vas povezuju s prirodom pa će umirujuća paleta zelene biti savršen izbor za vašu spavaću sobu.

Blizanci: Nježno žuta 

Svijetložuti tonovi u skladu su s vašim optimističnim i pozitivnim pogledom na svijet, a s druge strane utišat će vašu drugu, malo zeznutu stranu osobnosti, kada pokuša preuzeti dominaciju.

Rak: Svijetlosiva

Učinit će vaš “oklop” mjestom najveće ugodnosti i najboljeg odmora.

Lav: Ljubičasta

Lav obožava biti u centru pažnje zbog čega nećete pogriješiti ako (barem) jedan zid obojite u ljubičastu.

Djevica: “Navy” plava

Kao vječni praktični esteta želite boju koja nema veze s trendovima i koja će uvijek izgledati svježe i elegantno. Zbog toga će pravi izbor biti “navy” plava, bezvremenski sofisticirana boja s modernim štihom.

Vaga: Pastelno ružičasta

Toplina i ravnoteža vaš su zaštitni znak zbog čega ćete se najviše osjećati kao kod kuće okruženi bojom koja spaja obje značajke.

Škorpion: Crna

Tajanstvene i pomalo mračne prirode, najbolje će se osjećati u spavaćoj sobi u kojoj je (barem) jedan zid obojen u crno.

Strijelac: Zagasito narančasta

Uvijek spreman na izazove, Strijelac se najbolje osjeća kada je u pokretu pa mu za odmor ne trebaju zidovi umirujućih boja.

Jarac: Bež

Za sve što u životu želi postići, Jarcu je potrebno i dovoljno odmora, a najbolje će se odmoriti u spavaćoj sobi sa zidovima u bež i sivkastim nijansama koje će zadovoljiti njegovu pomalo konzervativnu narav.

Vodenjak: Blijedo plava 

Miran san slobodoumnom vodenjaku najbolje će omogućiti umirujuća, blijedo plava boja koja asocira i na nebo i na more.

Ribe: Morsko plava

Ovdje nema puno filozofije: “Dijete oceana” najbolje se osjeća okruženo morsko plavom bojom koja njegovoj duši trenutno donosi mir. Potražite duboke plave tonove sa zelenim podtonovima jer će taj spoj boja, čest u prirodi, istovremeno pružiti relaksaciju i potaknuti bogatu maštu sanjivih Riba, piše Zadovoljna.hr.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...