Luka Modrić: “Dok me reprezentacija treba, bit ću tamo”

“Svi su mi govorili da ću osvojiti nagradu, ali ne, stvarno nisam sa sigurnošću znao sve dok nisu pročitali moje ime. Međutim, naravno da sam se nadao da ću ja biti taj. Kad uđeš u uži izbor medu tri najbolja, imaš nadanja i vjeruješ da bi se to moglo dogoditi”, rekao je Modrić Sportskim novostima.

“Karijera mi se gradila malo po malo, ali uvijek prema gore. Svaka stepenica, svaki klub u kojem sam bio, svaki nogometni trenutak je za mene važan, krucijalan. Naravno ima nekih koji iskaču, ali sad ih ne bih izdvajao”, kaže najbolji igrač nogometa na svijetu.

Njegovi suigrači polako se opraštaju od reprezentacija. Kada će i on njihovim stopama?

Bez rokova, kaže.

“Neću si postavljati nikakve rokove! Inače, moram vam kazati da mi je dosta ljudi kazalo da je sad idealan trenutak da se oprostim od reprezentacije. Ali ja nikad tako nisam razmišljao. Volim igrati za reprezentaciju, uživam! Dok god mislim da mogu pomoći, dok me reprezentacija treba, bit ću tamo! Kad osjetim da to više nije to, sam ću kazati da mi je dosta. Za koliko će to biti, pola godine, za godinu, dvije ili četiri, teško je kazati. Ali osjećam se dobro, u dobroj sam formi, tjelesno i psihološki, zašto za svoju državu ne bih igrao i dalje?”, govori Modrić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...