Miro u suzama: “Ne želim da moja djeca ostanu bez oca kako sam ja ostao bez svog”

U sinoćnjoj, prvoj epizodi treće sezone ‘Života na vagi’, voditeljica Marijana Batinićupoznala je gledatelje sa 13-ero natjecatelja koji su hrabro zakoračili na put ka zdravom životu, a prvi korak im je bio stati na vagu. Iako su bili šokirani što imaju čak 300 kilograma više od natjecatelja prve dvije sezone, olakšanje na licima stiglo je kada im je Marijana rekla da će zato ove sezone ostati četiri tjedna duže od svojih prethodnika.

U večerašnjoj epizodi prva je svoju tešku priču ispričala Irena Štetić Andrin (36) iz Zagreba. Simpatična Zagrepčanka je teška srca otkrila pred svima da je ‘uvijek kuma, a nikad majka’, te je briznula u plač jer su joj doktori rekli da zbog svoje težine ne može imati djecu, pa čak ni umjetnom oplodnjom. Svi ostali kandidati odmah su krenuli prema njoj kako bi je zagrlili i utješili, a rasplakala se i Marijana, pišu 24sata.

Irena je stala na vagu koja je pokazala da ima 132,8 kilograma, a želja joj je da ima do 80 kila, jer, kaže, iznad te kilaže nema što raditi na umjetnoj oplodnji.

Domagoj Santo (18) iz Kloštra Podravskog je najmlađi član novog tima ‘Života na vagi’, a priznao je Marijani da je pokušavao smršaviti, no kada mu je otac 2014. umro, odustao je od svega. Tada je, otkriva imao 93 kile, a u četiri godine ‘natukao’ je skoro istu tu težinu.

– Brat i ja se često svađamo jer mu znam pojest njegovu hranu. Sad želim prestati razočaravati svog brata, a i sebe – priznao je Domagoj koji ima 173,6 kilograma, a nosio je i steznik da mu se ne vidi salo.

Magdalena Štimac (23) iz Gospića priznala je da od rođenja ima problem s kilogramima, a maltretiranje od strane svojih školskih kolega doživljavala je kroz osnovnu ali i srednju školu.

– Imala sam dosta uvreda, i teško se bilo nositi s njim, ali nisam to nikom pokazivala nego nosila u sebi. Nitko mi se nikad za to nije ispričao – u suzama je ispričala pa je, kaže, napokon odlučila dokazat svima da može smršavjeti. Kada je stala na vagu ona je pokazala 113,8 kilograma.

– Došla sam da pokažem koliko za stvarno imam kila jer nitko osim mojih roditelja i dečka to do sada nije znao – ispričala je.

Biserka Mikulandra (31), iz Šibenika samohrana je majka, a rekla je da je oduvijek bila pretila, ali je sa 19 godina dobila 140 kilograma kada je ostala trudna. Kada je stala na vagu pokazala je 131,2 kilograma.

Miro Bajlo (34) iz Zadra ispričao je svoju životnu priču u suzama. Otac mu je umro kada je imao 14 godina, a tada mu je, kaže, bio najpotrebniji. Prošle godine dobio je emboliju pluća i dva sata su ga dijelila od smrti.

– Ne želim da moja djeca ostanu bez oca kako sam ja ostao bez svog –  zaključio je Miro koji ima 151,8 kilograma.

Mario Mandić (26) iz Zagreba rekao je Marijani da nije imao podršku u životu od roditelja.

– Podržavali su me ali ne onako kako sam ja htio –  ispričao je Mario i rasplakao se jer ga roditelji nisu često hvalili i davali mu podršku već su ga kudili.

– Ne zamjeram im, možda nisu znali drugačije – kazao je te dodao da je u show došao po novi početak te da ostvari svoj san, a to je postati profesionalni vatrogasac. Mariju je vaga pokazala 165,5 kilograma.

Najstarija natjecateljica je Keti Ćorvila (44) iz Dubrovnika. Ispričala je da je u dvije trudnoće dobila sveukupno 60 kilograma, a sada ima 136,5.

Ivan Matas (25) iz Solina ispred vage je izašao potpuno ‘slomljen’ i u suzama jer su ga pogodile priče drugih kandidata. Kao i mnoge natjecatelje i njega je strah da možda neće doživjeti kako mu djeca odrastaju te da neće moći biti uz njih. Hrabro je zakoračio na vagu koja je pokazala 152, 9 kilograma.

Alen Abramović (45) iz Zagreba je trgovački putnik koji prodaje slike. Budući da je dugo živio vani, nerijetko je posezao za ‘junk’ hranom, a nedavno je, priznaje, otkrio da ima problema sa štitnjačom. Alen živi sam jer, kaže, nije sreo srodnu dušu, a i opekao se u prošlosti. Alena smeta njegov fizički izgled.

– Veliku pobjedu sam napravio samim tim što sam se prijavio u show i skinuo se pred svima – rekao je Alen koji je na prvom vaganju imao 181,3 kilograma.

– Šokiran sam i ljut, mislio sam da imam manje kilograma – kazao je, a Marijana mu je rekla da je najdeblji od svih kandidata koji su do sada stali na vagu.

Luka Smoljo (26) iz Zagreba priznao je Marijani da nema curu jer ga je sram prići zbog svojih kilograma, 149,8. Najveća želja mu je jednog dana imati svoju obitelj i djecu s kojom će trčati i igrati nogomet.

Filomena Roglić (31), dolazi iz Makarske, a prijavila se u show jer želi ponovno disati i ostvariti svoje snove te ponovno biti atraktivna.

– Očekuje da će iz mene izaći napokon žena koja je više od 10 godina zakopana –  priznala je Filomena, samohrana majka koja je bez tate ostala sa šest godina i to nikad nije preboljela. Ima 144,5 kilograma, a prije samo četiri godine imala je 50 kila manje.

Josipa Lopac (25) iz Senja otkrila je Marijani da je slaba na pomfrit i janjetinu, a Josipa živi sa svojim suprugom i njegovim roditeljima od kojih joj, kaže, svekar nije nikakva podrška.

– Zna se ismijavati sa mojim kilogramima javno i to nije lijepo – kazala je Josipa koja ima 143,4 kilograma. I još jedna djevojka stiže iz Senja, Marta Šolić (25). Priznala je da je nakon ozljede koljena, koje je dobila uslijed rukometa kojim se bavila dugi niz godina, ‘natukla’ skoro 30 kilograma i nakon toga kile su se samo gomilale, pa sada ima 161,1. Nakon što su se svi izvagali, Marijana im je otkrila da ih čeka još jedno iznenađenje u njihovom novom domu.

Vatra pročišćuje misli, a svatko od vas ima po jedan odjevni predmet koji ćete spaliti i ostaviti onaj stari život – kazala im je Marijana, a svatko od natjecatelja je u vatru bacio baš onaj komad robe koji im je ostao u sjećanju kao nešto sramotno, ponižavajuće, i nešto što ih sputava.

Nakon ritualnog spaljivanja odjeće, svaki kandidat na papir je napisao obećanje kojeg će se držati kada izađe iz showa, a za kraj su se pojavili i treneri Sanja i Mario koji su im održali motivirajući govor.

– Sve isprike koje ste mogli imati sada su vam oduzete! – rekli su Sanja i Mario te dodali da se pripreme na najgore i najjače te da budu spremni promijeniti potpuno sebe.

FOTO: RTL televizija

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...