Modrićev rođendan kojeg nikad neće zaboraviti; Pravi poklon dobiva za dva tjedna?

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije napunio je ove nedjelje 33 godine, ali za razliku od mnogih svojih vršnjaka definitivno se nalazi na vrhuncu svoje karijere.

Luka Modrić u svojoj je karijeri osvojio gotovo sve što se moglo osvojiti, uključujući i četiri Lige prvaka s Realom Madridom, a kolekciju uspjeha upotpunio je senzacionalnim srebrom s Hrvatskom na SP-u u Rusiji, piše tportal.hr.

Ove nedjelje naš veznjak slavi svoj 33. rođendan, a iako u tim godinama mnogi veznjaci već počinju polako gubiti sjaj, on je na svom vrhuncu.

O tome svjedoči i nagrada za najboljeg igrača SP-a, kao i Uefino priznanje koja ga je proglasila prvom violinom Reala u prošloj europskoj klupskoj sezoni.

Na pravi rođendanski poklon Luka ne bi trebao čekati dugo, samo dva tjedna. Naime, 24. rujna održat će se u Londonu Fifina gala večera na kojoj bi trebao dobiti nagradu The Best za najboljeg nogometaša svijeta, čime bi prekinuo dominaciju Messija i Ronalda u ovom izboru, što je donedavno bilo nezamislivo.

Sve što se trenutno događa u Modrićevom životu apsolutno je zasluženo, a mi se samo možemo nadati da će ostati što duže dio reprezentacije, po mogućnosti sve do SP-a u Kataru…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...