Na zadarskoj rivi moći ćemo degustirati preko 60 vrsta zanatskih piva, sviraju Detour, Vojko V i Sexymotherfuckersi

Na jednom mjestu kušajte preko 60 vrsta zanatskih piva od preko 15 domaćih micro pivovara. Bogatstvo ovakvog festivala je mogućnost upoznavanja vlasnika micro pivovare i kuhara pivara te iz prve ruke naučiti nešto o proizvodnji i kuhanju piva. Posebnost ovogodišnjeg festivala je sudjelovanje dvije zadarske micro pivovare; Brlog zadružne pivovare i Pivovare Donat.

Cilj Zadar Craft Beer Festivala je promocija malih domaćih pivovara te upoznavanje lokalnih ugostitelja, građana i posjetitelja Grada Zadra s kvalitetom zanatskog piva.

Hrvatska trenutno živi Craft Beer Revoluciju, revoluciju u kojoj je do sada rođeno više od 40 micro pivovara. Svaka mala domaća pivovara osnovana je idejom zaljubljenika u pivo koji su od hobija i homebrewinga došli do otvaranja vlastite pivovare i kuhanja piva po njihovom guštu i receptu.

Od iznimne je važnosti podržati male hrvatske obrtnike kao što su micro pivovare. One s jedne strane stvaraju dodanu vrijednost hrvatskom gospodarstvu generirajući nova radna mjesta te promoviraju samozapošljavanje. S druge strane, zanatsko pivo je proizvod dodane vrijednosti koji obogaćuje hrvatsku gastro i turističku ponudu čineći našu zemlju atraktivnijom destinacijom i domaćim i stranim posjetiteljima.

Zadar Craft Beer Festival daruje vam besplatne koncerte:

06.09. – VOJKO V

07.09. – SEXYMOTHERFUCKERS / FISH FACTORY

08.09. – DETOUR

06.-08.09. – DJ´S: RAW SYNDICATE BOOKING CREW

Posjetitelji festivala nakon kušanja zanatskih piva moći će se okrijepiti domaćim jelima u gastro kutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...