Cestitka_Uskrs

Naš NBA-ovac podigao prašinu izjavom da je u reprezentaciji trebao biti Zadranin Toni Prostran

Mario Hezonja, košarkaški NBA profesionalac koji je uoči rujanskih kvalifikacija poslao poruku da se na njega “ne računa” i koji tradicionalno ne daje intervjue, intenzivno koristi društvene mreže ne bi li komunicirao s fanovima, javnošću.

Prokomentirao je stoga poraz Hrvatske u Osijeku protiv Litve (84-83) i tom je prigodom čini se “bocnuo” Savez nekoliko puta.

“Ne znam zašto Toni Prostran ne bi bio pozvan, bit će mu uzeli putovnicu kao i meni! No dobro, lako je srati po ovome iz daljine, vi znate kako je to.”, napisao je košarkaš New York Knicksa na Facebooku.

“Te kvalifikacije tko god da ih je organizirao veze sa sportom nema,ali treba se jogunit i ratovati sa svima pa kakvo god natjecanje ispadne,kretenizam… Ne treba nama Amerikanac ni na 1, ni 5, ni 12, nego glasa i reda.”, dodao je Hezonja.

Evo uostalom kompletnog teksta…

“Čitam malo gluposti ovdje.. Smjena generacija,”nemamo” playmakera,tamo već Zlatka Dalića hoće smijenit,no dobro tradicionalni “naši” ispadi po internetu..te kvalifikacije tko god da ih je organizirao veze sa sportom nema,ali treba se jogunit i ratovat sa svima pa kakvo god natjecanje ispadne,kretenizam..Ne treba nama Amerikanac ni na 1,ni 5,ni 12, nego glasa i reda. Kao u Riu,nitko ni s kim a svatko sa svakim. Sto se tog vašeg “playmakera” tiče,u igri imamo 3 igrača koji mogu sve s loptom i bez nje,i najmanje 4 izmjene koje pokrivaju vise pozicija,1ice su nam najbolje igrali od lopte jer se znalo tko gdje kreira višak,nakon Roka,Mavra,Bašić,Kapusta idealni,smireni s loptom i pogađaju na povratne,što fali ostalim mlađima? Ali jebiga vama nitko ne valja. Ne znam zašto Toni Prostran ne bi bio pozvan,bit će mu uzeli putovnicu kao i meni haha! No dobro,lako je srat po ovome iz daljine,vi znate kako je to. Previše negativnosti i neznanja da bi ikakve komentare davali,pitajte prvo što vas zanima,stranica i je tu prvenstveno za vas.. Sretno momci dalje,imate jednog navijača sigurno. IznadSvih! Hrvatska!”

Danas uoči kvalifikacijske utakmice protiv Poljske Hezonja je poželio sreću hrvatskim košarkašima te poručio da se uskoro vraća, a i pojasnio je da se nedavni status nije odnosio na Dina Rađu, Stojka Vrankovića i izbornika Anzulovića.

Hezonjin status prenosimo u cijelosti:

“Ne želim unositi nemir, treniram, izgleda umišljen i ne da mi se, pa nisam stigao napisati prije. Samo da se razumijemo, iako je to teško sa nekolicinom internet domoljuba i heroja. Moj bilo kakav komentar ovdje nije za Dina, Stojka, Zulu i svu našu ekipu, nego za grupu ljigavaca koje sam gore detaljnije opisao. Isprike na nesporazumu, a fanovima i prijateljima košarke i našeg sporta šaljem veliki pozdrav i zahvale na porukama! Vidimo se uskoro! Sretno danas, Iznad svih! Hrvatska!”, napisao je Hezonja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...