linija u 16 sati

Nigdje objašnjenja, a Dikljani danima čekaju autobus koji ne dolazi, Šimunov: “Problem se rješava”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Izrevoltirani činjenicom da svaki dan uzaludno čekaju Liburnijin autobus na Maloj pošti, javili su nam se stanovnici Dikla. Naime, već danima nema autobusne linije s kolodvora prema Diklu, one u 16, 00 sati, kao ni objašnjenja zašto se to događa.

“Svaki dan čekamo autobus koji preskoči najbitniju liniju; onu u 16.05h kada 90% ljudi koji putuju busom idu s posla kući. I tako umjesto dolaska kući u 16.20h dolazimo svojim domovima u 17 h. Sve druge linije (Puntamika, Bili Brig, Belafuža, Plovanija) dolaze na vrijeme; svi osim linije broj 8, Diklo. Zašto? Svi plaćamo mjesečnu kartu 250kn i svi imamo privatne živote, a uslugu prijevoza ne dobivamo kao sve druge linije. Hvala u ime građana koji žive u Diklu”, požalila nam se čitateljica iz Dikla.

Iz Liburije doznajemo da spomenuta linija ne prometuje zbog tehničkih problema.

Posljednja dva dana linija u 16 sati uistinu ne prometuje, a zbog pokvarenih vrata na autobusu. Radi se na rješenju tog problema, pa bi već danas autobus trebao normalno voziti. Ovim putem pozvam građane da, ukoliko, imaju ikakvih pitanja i nejasnoća, nazovu naš dežurni telefon, rekao nam je Edvin Šimunov, direktor Liburnije.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar