Nigdje objašnjenja, a Dikljani danima čekaju autobus koji ne dolazi, Šimunov: “Problem se rješava”

Izrevoltirani činjenicom da svaki dan uzaludno čekaju Liburnijin autobus na Maloj pošti, javili su nam se stanovnici Dikla. Naime, već danima nema autobusne linije s kolodvora prema Diklu, one u 16, 00 sati, kao ni objašnjenja zašto se to događa.

“Svaki dan čekamo autobus koji preskoči najbitniju liniju; onu u 16.05h kada 90% ljudi koji putuju busom idu s posla kući. I tako umjesto dolaska kući u 16.20h dolazimo svojim domovima u 17 h. Sve druge linije (Puntamika, Bili Brig, Belafuža, Plovanija) dolaze na vrijeme; svi osim linije broj 8, Diklo. Zašto? Svi plaćamo mjesečnu kartu 250kn i svi imamo privatne živote, a uslugu prijevoza ne dobivamo kao sve druge linije. Hvala u ime građana koji žive u Diklu”, požalila nam se čitateljica iz Dikla.

Iz Liburije doznajemo da spomenuta linija ne prometuje zbog tehničkih problema.

Posljednja dva dana linija u 16 sati uistinu ne prometuje, a zbog pokvarenih vrata na autobusu. Radi se na rješenju tog problema, pa bi već danas autobus trebao normalno voziti. Ovim putem pozvam građane da, ukoliko, imaju ikakvih pitanja i nejasnoća, nazovu naš dežurni telefon, rekao nam je Edvin Šimunov, direktor Liburnije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...