Njegovo srce osvojila je još prije 12 godina; Svi su pogledi bili uprti u Lukinu Vanju!

U Londonu je sinoć održana svečana dodjela FIFA-inih nagrada za najbolje igrače godine.

Najbolji nogometaši svijeta pred fotografe su stali sa svojim boljim polovicama i djecom, a među njima je bio i naš Luka Modrić koji je proglašen najboljim igračem svijeta.

Uz njega je blistala supruga Vanja te djeca Ivano i Ema, no svu pažnju ukrala je supruga koja je bila doista prelijepa. Lijepa Vanja za ovu je posebnu večer odabrala dugu, crnu haljinu koja je istovremena bila jednostavna i glamurozna, a odlučila se i za savršeno ispeglanu kosu i nešto jači make-up na očima, donosi dnevnik.hr.

36-godišnja Vanja, kao ni Luka, čitavu večer nije skidala osmijeh s lica, a moramo pohvaliti i klince koji su bili posebno neodoljivi – Ivano u smokingu kao tata, a Ema u crveno-bijeloj haljini i bijelim balerinkama.

Podsjetimo, bračni par Modrić živi zajedno od 2006. godine, a vjenčanje je održano 2010. godine u Zagrebu kod matičara, dok je veliko slavlje u jednom zagrebačkom hotelu održano godinu dana kasnije. 2010. godine dobili su sina, dok je prva kćerkica Ema stigla 2013. godine.

Par ima još jednu kćer, Sofiju, koja je rođena 2017. godine.

Par se upoznao u jednom kafiću u zagrebačkim Ravnicama, jer je 5 godina starija ekonomistica Vanja u to vrijeme radila u agenciji Zdravka Mamića te se prezivala Bosnić. Zbog majke Vesne Juraić koja je u Dinamu bila šefica računovodstva, Vanja je često navraćala u prostorije kluba, a slučajno poznanstvo pretvorilo se u veliku ljubav.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...