NK Zadar protiv Dugopolja; Majić: “Dat ćemo sve od sebe da nastavimo pozitivan niz”

Nogometaši Zadra danas u 16 sati na Stanovima igraju utakmicu 6. kola Druge HNL protiv Dugopolja. Momčad Krešimira Sunare u posljednje četiri utakmice nije poražena te će nastojati nastaviti taj dobar niz. S druge strane, Dugopolje je u prošlom kolu osvojilo prva tri boda ove sezone i na krilima toga će pokušati i sa Stanova donijeti kući poneki bod.

– Dižemo se iz kola u kolo. Nakon uvodna dva poraza, osvojili smo pet bodova u tri kola, gdje smo se u gostima dvaput vratili iz zaostatka od dva gola, a kući smo upisali prvu pobjedu. Uz to, ovaj tjedan smo prošli dalje i u Kupu pa možemo reći da smo u vrlo dobrom nizu. Naravno, to možemo nastaviti samo maksimalnim angažmanom i borbenošću protiv Dugopolja, koje nije nimalo bezazlen protivnik – kaže Josip Majić, krilni napadač koji je u Bogdanovcima protiv Vukovara zabio svoj prvijenac u dresu Zadra.

Dugopolje je u prva tri kola doživjelo minimalne poraze od Hajduka II i Varaždina kući te Kustošije u gostima, da bi u četvrtom s 3:0 izgubilo od Dinama II u Zagrebu. Crni niz prekinuli su prošlotjednom domaćom pobjedom protiv Osijeka II 1:0, izborenom u sudačkoj nadoknadi.

– Mislim da su u prvih pet kola svi mogli vidjeti koliko je ova liga izjednačena. Dugopolje je neugodna momčad i neće nam biti lako, ali moramo pokazati tko je gazda na našem terenu. Ako nastavimo na tragu igara iz posljednjih kola te ispravimo neke pogreške koje su nas koštale olako primljenih golova, vjerujem da možemo do pobjede.

Zadrani se ponovno nadaju i lijepoj podršci s tribina, koju su imali u prethodne dvije domaće utakmice protiv Šibenika i BSK-a.

– Naravno da nam je uvijek ljepše igrati pred većim brojem ljudi. I ovom prilikom pozivam naše navijače da nas podrže, a mi ćemo dati sve od sebe da odigramo dobru utakmicu i ostvarimo ono što svi želimo, a to su tri boda – za kraj će Majić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...