Nova promjena i iznenađenje u zadnji tren – Dalić u početni sastav uvrstio Ivana Santinija!

Hrvatska večeras protiv Španjolske prvi put igra u novom natjecanju Liga nacija. Bit će to ujedno i prvi službeni nastup Vatrenih od finala Svjetskog prvenstva.

Domaćinu će ovo biti druga utakmica u ovom natjecanju. Prije nekoliko dana moćno su odigrali u Engleskoj i pobijedili 2-1, tako da naše dečke očekuje niti malo lagan zadatak. Utakmica se igra u gradu Elcheu u 20.45 sati, a stadion je već odavno rasprodan. 33.000 domaćih navijača bodrit će svoju momčad protiv Hrvatske. A jedan podatak je nevjerojatan – Španjolska na domaćem terenu nije izgubila nevjerojatnih 15 godina! Je li vrijeme za rušenje rekorda?

U odnosu na prijateljsku utakmicu u portugalu, Dalić je za večeras pripremio nekoliko izmjena i iznenađenja. Nakon što je Livaja dobio priliku od prve minute u Portugalu, očekuje se da će Dalić večeras u početni sastav uvrstiti Ivana Santinija koji je sezonu u Anderlechtu otvorio sa sedam golova i dva hat-tricka. Umjesto Strinića igrat će Pivarić, a Badelja bi trebao zamijeniti Brozović, prenosi nogometni.idesh.net.

Očekivani sastavi:

Španjolska: De Gea – Carvajal, Nacho, Ramos, Alonso – Busquets, Niguez, Alcantara – Asensio, Rodrigo, Isco

Hrvatska: L.Kalinić – Vrsaljko, Vida, Mitrović, Pivarić – Brozović, Modrić, Rakitić – Kovačić, Santini, Perišić

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...