Vrsaljko s bratom prošetao Borikom, obožavateljice ‘poludjele’: “Što je bolje od jednog finog Vrsaljka? Dva fina Vrsaljka”

Ponosni otac, hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko iskoristio je lijepo vrijeme te je s bratom i sinom prošetao Borikom.

Kao i svaki put, objava je raznježila obožavateljice i vrlo brzo prikupila preko 76 tisuća lajkova.

Tu je naravno i pregršt komentara pripadnica ljepšeg spola.

“Šime želim biti tvoja beba”, “Hoću i ja jedan krug Šime”, “Što je bolje od jednog finog Vrsaljka? Dva fina Vrsaljka”, “Možda je brat slobodan?”…

Na žalost djevojaka, slobodan nije ni Šime koji je sa svojom Mateom od srednje škole, ali ni mlađi brat Mario koji je u ozbiljnoj jednogodišnjoj vezi.

Koliko su duboko vezani otkrio je nedavno Šime objasnivši kako tetovažu na prstima desne ruke svi krivo čitaju.

– Ljudi pitaju za tu tetovažu i zašto mi piše ‘Mari’, no u suštini, ne piše Mari, već Mario . To je ime mog brata koji također ima istetovirano moje ime. To je jedna neraskidiva i ogromna ljubav te sam se zbog toga odlučio na tu tetovažu, kazao je.

Vrsaljko je već sa 14 godina otišao od kuće i osamostalio se u Zagrebu. Više je puta otkrio da mu je bilo teško, ali i tko mu je najviše nedostajao:

– Najviše mi je nedostajala obitelj, a iznad svih brat. Nije lako otići iz obitelji s 14 godina, tamo mi je sve bilo na dlanu, sve ti je posloženo, oprano, ispeglano…

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...