Ovi horoskopski znakovi imaju najbolji njuh za loše vijesti

Neki horoskopski znakovi sposobniji su naslutiti nepovoljne događaje prije ostalih pa vjerujte njihovim upozorenjima.

Škorpion

Prati ga glas da se pred njegovim rendgenskim pogledom ništa ne može sakriti. Besprijekorno prepoznaje tuđu neiskrenost i manipulaciju te precizno naslućuje ugrožavanje svojih interesa. U stalnom kontaktu sa svojom podsviješću često povlači poteze koje drugi ne razumiju, ali se kasnije pokazuju ispravnima. Ako vas upozori na opasnost, možete mu u potpunosti vjerovati.

Ribe

Pravila po kojima žive Ribe, po kojima donose odluke i odabiru smjer u životu, razumnim su ljudima uglavnom nepoznanica. Senzibilne, maštovite i ćudljive, neprestano su u kontaktu sa svojim snovima i podsvjesnim umom. Njihova iracionalnost istovremeno je njihova slabost i najveća snaga. Ako nauče upravljati svojom intuicijom i spriječe maštu da ih zaslijepi, mogu se slobodno osloniti na svoje predosjećaje.

Jarac

Ako se iza brda valja nešto nepovoljno, Jarac će to prepoznati prije ostalih. U početku će drugi ironizirati njegova upozorenja, no kasnije će mu morati priznati da je (nažalost) imao dobar predosjećaj. Budući da su u Jarčevoj prirodi pesimizam i oprez, baždaren je uglavnom na primanje signala loših vijesti, dok naznake povoljnog razvoja događaja često zanemaruje. Ako je neprecizan u predviđanju sretnih završetaka, rijetko griješi kad upozorava na nevolje i teškoće.

Rak

Rak kao Mjesečevo dijete ima ticala koja primaju najfinije vibracije iz okoline, a osobito one koje nose remetilačke vijesti. Međutim Rakovi sanjaju vrlo žive i uvjerljive snove, čiji je sadržaj teško razlikovati od poruka koje javlja intuicija. Ako nauče tumačiti svoje snove i tjelesne simptome nelagode, nepogrešivo će prognozirati loše događaje. Ipak, često ne slušaju svoje predosjećaje ili zaborave prenijeti poruku onima koji bi od nje imali koristi, piše Tportal.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...