Ovo je 5 znakova horoskopa koji će se teško ispričati

Nekim je ljudima teško prevaliti preko usana – ‘oprosti’. Bilo da misle da su u pravu, bilo da ne žele dati drugoj strani zadovoljštinu, nastojat će izbjeći ispričavanje ili će se ispričati grubim tonom i izrazom lica koji odaje otpor i gnušanje.

Ovan

Prvo, Ovan se najradije uopće neće ispričati. Ako mu je uvrijeđena osoba jako važna ili nadmoćna, ispričat će se otresito tako da svima bude jasno koliko nevoljko to čini. Ili će nešto nemušto promrmljati ili će se zajapuriti i obratiti se drugoj strani povišenim i gotovo svadljivim tonom.

Lav

Lav sve čini u teatralnom stilu, pa će se ispričati kao da je glavni glumac u predstavi. Visoko uzdignute glave, nastojat će da niti jednom svojom gestom ne oda status gubitnika. Htjet će prikazati ispriku kao veliku i rijetku povlasticu koju vladar udjeljuje podaniku.

Škorpion

Ako je nekog uvrijedio, Škorpion je u pravilu uvjeren da je to ovaj i zaslužio. Ako shvati da je druga strana bila nedužna i ako je ocjenjuje vrijednom pažnje, ispričat će se korektno, ali ne i ponizno. No ako smatra uvrijeđenu osobu (su)krivcem za situaciju, uputit će joj ironičnu ispriku ili će je dodatno uvrijediti.

Bik

On će se ispričati samo ako nije pod pritiskom. Ako osjeti da mu druga strana ili okolina to nameću kao obavezu, rasrdit će se i zauzeti čvrst obrambeni položaj. Može biti savršeno svjestan da je kriv, ali neće ustuknuti ni milimetra. Inzistiranje na Bikovoj isprici samo će pokvariti već narušeni odnos.

Blizanci

Primjenjuje nekoliko taktika ispričavanja: 1. neiskreno će reći da mu je žao tek toliko da si skine uvrijeđenu osobu s leđa, 2. ispričat će se zagonetnim, dvosmislenim formulacijama o kojima će druga strana dugo mozgati, 3. nastojat će se opravdati i prebaciti krivnju za uvredu na uvrijeđenog, piše tportal.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...