Ovo je trik s lukom koji će napraviti čudo za vaše zdravlje

Sve više ljudi koristi se lijekovima narodne medicine kako bi osnažili imunološki sustav ili riješili neke zdravstvene tegobe.
Na našim stopalima nalaze se točke koje imaju moćno i direktno djelovanje na unutarnje organe, smatra drevna kineska medicina. Tijelo se prirodno regenerira tijekom noći, a dodatno može pomoći ako odlučite upotrijebiti luk.

Ogulite luk i narežite ga na kolutiće. Stavite ih na stopala i preko navucite čarape kako bi ostali na koži. Luk ima antibakterijska svojstva, a fosforna kiselina iz luka preko kože ulazi u krvotok i potiče pročišćavanje krvi, cirkulaciju te time općenito ima blagonaklono djelovanje na zdravlje. Sastojci u luku imaju i antifungalna djelovanja te ćete redovitom uporabom luka na stopalima ili njegovom konzumacijom osnažiti svoj imunološki sustav i pomoći u borbi protiv raznih upala.

Zbog svog intenzivnog mirisa, ne bi nam palo na pamet narezani luk držati, primjerice, u spavaćoj sobi, no svakako ne biste trebali odbaciti tu ideju jer će luk pročistiti zrak u prostoriji, “očistiti” ga od toksina i virusa dok vi spavate. Luk će apsorbirati sve nečistoće, stoga ga nemojte ponovno upotrebljavati, već ga bacite pa sljedeće noći uzmite svježi, piše Večernji list.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...