Pas kojeg su u Zadru htjeli zadaviti žicom sada treba vašu pomoć: “I pet kuna je dovoljno”

Zadarske volonterke mislile su kako su dosad vidjele sve te da ih više nijedan slučaj ne može iznenaditi i zgroziti, no prevarile su se. Čovjek je još jednom pokazao da je najveća od svih zvijeri. Ovim činom ljudi su pokazali svoju izopačenu prirodu i dokazali da nemaju nimalo empatije.

Jučer su primile psića kojeg je netko pokušao zadaviti žicom. Toj osobi, ili više njih, to nije pošlo za rukom, a izmoreno i izmučeno stvorenje pustili su da samo luta ulicama. Njegovo je lutanje trajalo danima, zaključuju volonteri zadarskog azila, a svaki je korak za njega bio sve bolniji.

No želja za životom bila je jača od otvorene, inficirane rane i ovaj maleni borac je preživio. Nakon cijelog ovog horora, ovaj pas i dalje vjeruje ljudima i ne boji ih se. Nadamo se i mi svim srcem da će se malac ipak spasiti, da će jednog dana “ljudi” koji ovo rade nedužnim bićima nestati, a zamijeniti ih bolji, osjećajniji, oni kakvima nas ovaj psić vidi – oni koji ga neće ozlijediti! – naglasili su volonteri, piše Index.

Maleni je trenutno u stacionaru, mora biti na čistom te primati terapiju. Volonteri mole sve koji mogu pomoći jer račun za sve ovo bit će velik. I pet kuna puno znači, a to svatko može izdvojiti.

Podaci za uplatu:

Udruga za zaštitu životinja Zadar
IBAN:HR3624070001100160698
SWIFT:OTPVHR2X

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...