Počela prodaja godišnjih pretplata, a poznati i datumi prvih utakmica u ABA i HT Premijer ligi

U ponedjeljak 17. rujna započela je prodaja godišnjih pretplatničkih ulaznica košarkaškog kluba Zadar za sezonu 2018/19. Svi pretplatnici KK Zadar na poklon će, prilikom kupnje, dobiti klupsku zastavicu.

„Godišnje ulaznice će se prodavati od ponedjeljka do petka od 10 do 18 sati te subotom od 10 do 13 sati na blagajni ŠC Višnjik. Prvih nekoliko dana, zaključno s utorkom 25. rujna, stari će pretplatnici moći rezervirati svoja uobičajena mjesta. Nakon toga će i ta mjesta biti puštena u slobodnu prodaju“, najavio je direktor kluba Željko Žilavec.

Košarkaši Zadra će, uz ABA ligu, već od listopada igrati i HT Premijer ligu domaćeg prvenstva. Cijene paketa ostat će na razini prošlogodišnjih, a omogućit će se i grupni popust, odnosno, za grupnu kupnju od šest ili više godišnjih pretplata odobrava se popust od 10 posto na ukupan iznos.

„Godišnja ulaznica za gornje tribine koštat će 400 kuna, a za press tribinu, prsten i teleskop cijena je 500 kuna. Podrška navijača jako nam je važna pa smo u suradnji s Udrugom navijača Tornado dogovorili da će njihovi članovi ostvariti popust na godišnju pretplatu, koja će za Tornado sektor iznositi 200 kuna“, istaknuo je Žilavec te dodao da će u suradnji s OTP bankom biti omogućena kupnja godišnjih i dnevnih karata putem programa vjernosti OTP Petica.

Cijena dnevnih ulaznica ostat će također ista kao i prošle sezone – za gornje tribine iznosit će 30, a za donje 40 kuna.

Zadar će ABA-ligašku sezonu otvoriti u ponedjeljak 1. listopada gostovanjem kod FMP-a, a prvu službenu domaću utakmicu u novoj sezoni Zadar će igrati u subotu 06. listopada kada će u Krešinom domu ugostiti Cedevitu, u drugom kolu ABA lige.

Prva domaća utakmica u HT Premijer ligi zakazana je za 19. ili 20. listopada kada u trećem kolu na Višnjik stiže Gorica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...