na odmorištu zir

Pojavio se video tučnjave na A1: “Mi smo purgeri, najjači smo, ubij ga mamu mu je*em”

Screenshot
Tamni način

Na Facebooku se pojavio još jedan video tučnjave navijača Bad Blue Boysa i Torcide na odmorištu Zir na autocesti A1. Video prikazuje sami završetak tučnjave te se čini da je sniman iz perspektive navijača. Vidi se kako pripadnici BBB-a naganjaju svoje suparnike koji su se dali u bijeg po livadi uz autocestu.

– Snimajte ih! Stanite pi*ke! Što je! Stani, je**t ću vam majku! – deru se Boysi na snimci i skandiraju ‘Mi smo purgeri, najjači smo, najjači!’.

Također, na snimci se nakratko vidi kako BBB-i tuku jednog navijača koji je na podu, pišu 24sata.

– Ubij ga, mamu mu je*em! – govori jedan, dok se čuje kako se drugi dere prema navijačima Torcide: ‘Ostavili ste ljude svoje!’. Treći, pak, smiruje stvari i govori: ‘Dosta! Nemoj! Pustite ga!’.

Kratak video iz ovog kuta objavljen je na stranici Tifo tribina.

Podsjetimo, Boysi su krenuli prema Splitu gdje je Dinamo igrao sa Slogom iz Mravinaca, a Torcida prema Zagrebu gdje je Vrapče dočekalo Hajduk. Navijači su se ‘našli’ oko 11.20 sati na odmorištu Zir.

Jednom kada su se uočili, navijači su pretrčali cestu, zaustavili promet i napravili štetu na barem jednom automobilu. Policija je dobila dojavu o tučnjavi, ali nije nikoga zatekla na mjestu. Ipak, kasnije su u službene prostorije na kriminalističko istraživanje priveli 17 ljudi, za koje se sumnja da su sudjelovali u sukobu navijača na odmorištu Zir.

– Sukob je trajao desetak minuta. Bad Blue Boysi su palicama nasrnuli na pripadnike Torcide. Oštetili su i automobile koji su se nalazili na parkiralištu – rekla nam je čitateljica čiji automobil je oštećen.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar