Pojavio se video tučnjave na A1: “Mi smo purgeri, najjači smo, ubij ga mamu mu je*em”

Na Facebooku se pojavio još jedan video tučnjave navijača Bad Blue Boysa i Torcide na odmorištu Zir na autocesti A1. Video prikazuje sami završetak tučnjave te se čini da je sniman iz perspektive navijača. Vidi se kako pripadnici BBB-a naganjaju svoje suparnike koji su se dali u bijeg po livadi uz autocestu.

– Snimajte ih! Stanite pi*ke! Što je! Stani, je**t ću vam majku! – deru se Boysi na snimci i skandiraju ‘Mi smo purgeri, najjači smo, najjači!’.

Također, na snimci se nakratko vidi kako BBB-i tuku jednog navijača koji je na podu, pišu 24sata.

– Ubij ga, mamu mu je*em! – govori jedan, dok se čuje kako se drugi dere prema navijačima Torcide: ‘Ostavili ste ljude svoje!’. Treći, pak, smiruje stvari i govori: ‘Dosta! Nemoj! Pustite ga!’.

Kratak video iz ovog kuta objavljen je na stranici Tifo tribina.

Podsjetimo, Boysi su krenuli prema Splitu gdje je Dinamo igrao sa Slogom iz Mravinaca, a Torcida prema Zagrebu gdje je Vrapče dočekalo Hajduk. Navijači su se ‘našli’ oko 11.20 sati na odmorištu Zir.

Jednom kada su se uočili, navijači su pretrčali cestu, zaustavili promet i napravili štetu na barem jednom automobilu. Policija je dobila dojavu o tučnjavi, ali nije nikoga zatekla na mjestu. Ipak, kasnije su u službene prostorije na kriminalističko istraživanje priveli 17 ljudi, za koje se sumnja da su sudjelovali u sukobu navijača na odmorištu Zir.

– Sukob je trajao desetak minuta. Bad Blue Boysi su palicama nasrnuli na pripadnike Torcide. Oštetili su i automobile koji su se nalazili na parkiralištu – rekla nam je čitateljica čiji automobil je oštećen.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...