Procurio Realov pakleni plan, to je najvjerojatnije i Modrićev kraj u Madridu

‘Kraljevski klub’ je ovog ljetnog prijelaznog roka razočarao svoje navijače. Prodao je najveću zvijezdu Cristiana Ronalda, ali ga nije nadomjestio s nekim drugim glamuroznim nogometašem iako su se spominjali Neymar, Harry Kane, Robert Lewandowski, Kylian Mbappe…

No to bi moglo biti zatišje pred buru, jer u prostorijama uprave na Santiago Bernabeu kuje se plan vrijedan 300 milijuna eura. Ne, nije u pitanju transfer Brazilca Neymara, nego ‘kraljevi’ žele drugu zvijezdu PSG-a Kyliana Mbappea, piše tportal.hr.

Francuz za razliku od Brazilca nije problematičan lik, a uz to je mlađi te bi sljedećih deset godina mogao biti predvodnik novog Reala.

Kao što smo rekli Real priprema 300 milijuna eura s kojima bi platio PSG-u odštetu, a Mbappeu dao ‘zlatni ugovor’ iako je jasno da će zadnju riječ imati Parižani koji su svojeg napadača vezali ugovorom do ljeta 2022.

Inače, Don Balon, koji po svojim ekskluzivama nije previše pouzdan, tvrdi da bi Mbappe od Reala dobio i ‘desetku’ koja je trenutačno u vlasništvu Luke Modrića, a to znači da bi hrvatski kapetan otišao iz Madrida.

Odlazak Modrića na kraju ove sezone uopće ne zvuči kao nemoguća opcija, jer bi u ljeto 2019. našem veznjaku ostala samo jedna godina ugovora s Realom (ako ga u međuvremenu ne produlji) što bi značilo da bi ga Real morao prodati za bilo kakav iznos da mu hrvatski reprezentativac ne ode bez odštete.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...