vijest iz kk zadra

Produljen rok za rezervaciju “starih sjedala”, cijena godišnje ulaznica za 400 i 500

Arhiva AZD/Ilustracija

Na blagajni ŠC Višnjik i dalje se mogu kupiti godišnje pretplatničke ulaznice košarkaškog kluba Zadar za sezonu 2018/19. Zbog velikog interesa starih pretplatnika produljena je mogućnost rezervacije sjedala iz prošle sezone do kraja ovog tjedna, zaključno sa 30. rujna.

– Imali smo dosta poziva starih pretplatnika sa zamolbom za produljenje roka pa im ovime želimo maksimalno izići u susret. Godišnje ulaznice će se i dalje prodavati od ponedjeljka do petka od 10 do 18 te subotom od 10 do 13 sati na blagajni Višnjika. Sredinom prošlog tjedna stigle su iskaznice s novim vizualom, pa svi oni koji su prva dva dana prodaje kupili ‘plavu’ godišnju iskaznicu mogu ih zamijeniti za nove na blagajni Višnjika – rekao je direktor kluba Željko Žilavec.

Podsjetimo, cijena godišnje ulaznica za gornje tribine iznosi 400 kuna, a za press tribinu, prsten i teleskope cijena je 500 kuna. Članovi Udruge navijača Tornado ostvaruju popust na godišnju pretplatu koja će za njihov sektor iznositi 200 kuna. Svi pretplatnici KK Zadar na poklon će, prilikom kupnje, dobiti klupsku zastavicu.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


 
Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar