Santini doživio novi debakl; Belgijskog velikana u kupu razbio drugoligaš

Fantastično su sezonu otvorili Anderlecht i posebno njegovo golgetersko pojačanje iz Hrvatske, ali ubrzo je Ivan Santini presušio, a najveći belgijski klub zaredao s neuspjesima.

Zadranin je u prva tri kola postigao nevjerojatnih sedam golova, ali je u sedam utakmica nakon toga zabio samo jedan. Njegov novi klub izgubio je prvi susret skupine Europa lige, u kojoj se natječe s Dinamom, a dva poraza doživio je i u prvenstvu.

Najnoviji poraz mu je 0:3 od drugoligaša Union Saint Gilloisea, i to na domaćem terenu za ispadanje iz Kupa. Klub iz predgrađa Bruxellesa uvjerljivo je pobijedio velikana s tri gola Youssoufoua Niakatea.

Santini je ušao na vrijeme da nešto napravi, u 69. minuti i pri vodstvu gostiju 1:0, ali ni on ni suigrači nisu uspjeli i tako su ispali iz jednog od tri natjecanja.

Kao što smo istaknuli na početku, ni u ostala dva ne stoje najbolje. Porazima od Bruggea i Genka, Anderlecht nakon osam prvenstvenih kola već zaostaje šest bodova za vodećim Bruggeom, a u Europa ligi je na startu skupine izgubio od Spartaka iz Trnave, prenosi Index.

Čini se da Dinamo, koji kod Anderlechta gostuje idućeg četvrtka u drugom kolu skupine EL-a, ne može u bolje vrijeme igrati s ovim suparnikom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...