Stipe Miočić protiv Jona Jonesa, kladionice kažu – da!

Najava povratka Jona Jonesa u Octagon kada mu završi 15-mjesečna suspenzija radi pada na doping tesu je označila i povratak bivšeg UFC prvaka u ponudu kladionica.

Pa su tako mnoge “online” kladioničarske kuće brže-bolje pohitale u svoju ponudu uvrstiti UFC-ovu zvijezdu i to u okršajima protiv četiri najizglednija protivnika.

Naravno, nitko ne garantira da će se Amerikanac po povratku boriti protiv jednog od ove četvorice, no upravo su oni najizglednije opcije UFC-a.

Kladionice su u ponudu uvrstile potencijalne Jonesove dvoboje protiv Daniela Cormiera, Alexandera Gustafssona, Brocka Lesnara i našeg Stipe Miočića.

Ono što nas veseli jest da najbolje od ove četvorke, barem prema procjeni “bookmakera”, stoji naš Stipe Miočić. Doduše, Jones je i protiv njega favorit, no ne tako uvjerljiv kao protiv ostatka potencijalnih suparnika.

Na pobjedu bivšeg prvaka u poluteškoj kategoriji protiv Miočića koeficijent je 1.56, dok je onaj na američko-hrvatskog nokautera 2.55.

Šved Alexander Gustafsson stoji nešto malo gore, pa je kvota na njegovo slavlje u novom obračunu s “Bonesom” 2.70, a ako vjerujete da će Amerikanac ponovno slaviti, onda ćete u ponudi dobiti 1.50.

Ako dođe do trećeg meča Jones vs. Cormier, bivši prvak će ponovno biti prilično uvjerljiv favorit. Koeficijent na njegovo slavlje je 1.44, dok je na pobjedu DC-ja 2.75.

Očekivano, najlošije u čitavoj priči stoji Brock Lesnar. Njemu “bookmakeri” ne daju gotovo nikakve šanse pa je koeficijent na njegovo slavlje 3.65, dok je kvota na pobjedu Jonesa 1.29.

Jonesu suspenzija završava krajem listopada – baš pred UFC 230 u New Yorku…, piše FightSite.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...