Svi u Realu stali uz Modrića: “Bit će nepravda ako ne bude nagrađen”

Nogometaš Real Madrida Álvaro Odriozola rekao je u srijedu kako njegov suigrač Luka Modrić nesumnjivo zaslužuje nagradu za najboljeg nogometaša svijeta, koju će FIFA dodijeliti 24. rujna. Kandidati su i portugalski napadač Cristiano Ronaldo te egipatski strijelac Mohamed Salah, piše tportal.hr.

‘Nisam baš od onih koji imaju favorite, ali Luka Modrić je nesumnjivo zaslužio tu nagradu. Osvojio je Ligu prvaka, Hrvatsku je odveo do finala Svjetskog prvenstva, svjetski je doprvak, a svi se možemo zaljubiti u njegov način igre. Zbog toga je zaslužio nagradu’, rekao je Odriozola prilikom jednog promotivnog događaja u Madridu.

Odriozola je u Real stigao ljetos iz Real Sociedada. S njim se slaže i Jorge Valdano (62), bivši napadač Real Madrida i svjetski prvak s Argentinom 1986. godine.

‘Ne dobije li Modrić nagradu za najboljeg igrača svijeta ove godine bit će to nepravda kakva je svojedobno učinjena veznim igračima Xaviju Hernándezu i Andrésu Iniesti’, rekao je Valdano gostujući na radijskoj postaji Onda Cero.

‘Messi je najbolji nogometaš na svijetu, ali Modrić ove godine zaslužuje tu nagradu’, dodao je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...