na poslovima pomoći starijim osobama

Trebate posao? Udruga “Majka Terezija” u Gračacu zapošljava 30 žena

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Humanitarna udruga „Majka Terezija“ u listopadu 2018. godine zapošljava 30 žena na poslovima pomoći starijim osobama u njihovim kućanstvima. Projektom je predviđeno zapošljavanje žena pripadnica ranjivih skupina s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem u periodu do 24 mjeseca s naglaskom na starije od 50 godina. Odabrane kandidatkinje obvezne su pohađati i završiti program osposobljavanja. Zapošljavati će se žene koje žive u područjima provedbe projekta to jest Srbu i Gračacu. Provesti  će se nabava bicikala kako bi se ženama olakšala mobilnost.

Pozivamo zainteresirane žene za rad u sklopu ovoga projekta da se prijave na natječaj objavljen  na stranicama Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje gdje je  i objašnjen način prijave.

Udruga „Majka Terezija“ upućuje  poziv i starijim osobama te osobama u nepovoljnom položaju koji žive na području provedbe projekta (Općina Gračac) za iskaz interesa za primanje usluga potpore i podrške osiguranu kroz provedbu projekta „Zaposlena žena, osnažena žena“.

Usluge koje se pružaju u sklopu projekta su:  pomoć u obavljanju kućanskih poslova, pomoć u održavanju osobne higijene, pružanje podrške korisnicima kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo, pomoć u posredovanju u ostvarivanju raznih prava (dostava računa, dostava pomagala, lijekova, plaćanje i sl.)

Ukupna vrijednosti projekta koji je u potpunosti financiran iz Europskog socijalnog fonda www.esf.hr iznosi 5.131.881,00 HRK.

Ostavi komentar koristeći Facebook



 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar