Trebate posao? Udruga “Majka Terezija” u Gračacu zapošljava 30 žena

Humanitarna udruga „Majka Terezija“ u listopadu 2018. godine zapošljava 30 žena na poslovima pomoći starijim osobama u njihovim kućanstvima. Projektom je predviđeno zapošljavanje žena pripadnica ranjivih skupina s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem u periodu do 24 mjeseca s naglaskom na starije od 50 godina. Odabrane kandidatkinje obvezne su pohađati i završiti program osposobljavanja. Zapošljavati će se žene koje žive u područjima provedbe projekta to jest Srbu i Gračacu. Provesti  će se nabava bicikala kako bi se ženama olakšala mobilnost.

Pozivamo zainteresirane žene za rad u sklopu ovoga projekta da se prijave na natječaj objavljen  na stranicama Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje gdje je  i objašnjen način prijave.

Udruga „Majka Terezija“ upućuje  poziv i starijim osobama te osobama u nepovoljnom položaju koji žive na području provedbe projekta (Općina Gračac) za iskaz interesa za primanje usluga potpore i podrške osiguranu kroz provedbu projekta „Zaposlena žena, osnažena žena“.

Usluge koje se pružaju u sklopu projekta su:  pomoć u obavljanju kućanskih poslova, pomoć u održavanju osobne higijene, pružanje podrške korisnicima kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo, pomoć u posredovanju u ostvarivanju raznih prava (dostava računa, dostava pomagala, lijekova, plaćanje i sl.)

Ukupna vrijednosti projekta koji je u potpunosti financiran iz Europskog socijalnog fonda www.esf.hr iznosi 5.131.881,00 HRK.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...