U Španjolskoj se pojavio video; Izmjenom Modrića trener izazvao veću pomutnju nego što se mislilo

Kamere španjolskog Movistara otkrile su kako je Julen Lopetegui zapravo u zadnji čas odlučio promijeniti odluku i izvaditi Luku Modrića iz igre u 61. minuti, a ne Garetha Balea.

Podsjetimo, Real je ove subote doživio u Bilbau svoj prvi neuspjeh u Primeri ove sezone. Odigrao je madridski klub 1:1 na San Memesu, a Julen Lopetegui se našao pod žestokim kritikama nakon susreta, jer je izvadio Luku Modrića u trenutku dok se utakmica lomila, a kasnije i Garetha Balea, piše tportal.hr.

Da trener Reala nije bio siguran u ono što radi pokazao je video španjolskog Movistara koji se pojavio dva dana kasnije. Naime, na njemu se jasno vidi kako četvrti sudac pokazuje broj 11 koji treba izaći iz igre u 61. minuti, a to je Gareth Bale.

No, zatim se vidi kako se Lopetegui savjetuje s pomoćnikom i u zadnji čas mijenja odluku i vadi Luku Modrića.

U Španjolskoj se pitaju je li Lopetegui bio toliko neodlučan u tom trenutku ili mu je Modrić javio da više ne može, što bi bilo iznenađenje, jer je nedavno izjavio da želi igrati svaku utakmicu 90 minuta.

U svakom slučaju, rad Lopeteguija na klupi madridskog kluba zasad nije po volji španjolskoj javnosti, pogotovo zamjene koje vrši i način na koji slaže momčad, no sezona je duga i ako uđe u pobjedničku seriju, brzo će se to zaboraviti…

Video pogledajte ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...