VIDEO Pogledajte trenutak u kojem su se Portugalci naklonili Luki Modriću

Sukladno najavama izbornika Zlatka Dalića, u prijateljskoj utakmici Portugal – Hrvatska kapetan naše reprezentacije Luka Modrić nije na terenu proveo svih 90 minuta.

Dalić nije htio Modrića previše umarati s obzirom da se radilo o dvoboju prijateljskog karaktera, a i nadolazeća utakmica Španjolska – Hrvatska u okviru Lige nacija ipak nosi veći ulog, donosi dnevnik.hr.

U 55. minuti, kad je četvrti sudac na svom semaforu obznanio da Modrić izlazi, Portugalci su velikim pljeskom ispratili hrvatskog kapetana, čime su dali do znanja da kapetanu Vatrenih ne zamjeraju, poput svog sunarodnjaka Cristiana Ronalda, to što je proglašen UEFA-inim igračem prošle sezone.

Podsjećamo, iz Ronaldova stožera, od menadžera pa do nekih članova obitelji, nakon što je Modrić dobio nagradu počele su stizati otrovne strelice u smjeru krovne europske nogometne organizacije, jer smatrali su da je Portugalac zaslužio tu nagradu.

Za tim očito ne mari previše portugalska publika u Faru koja je pljeskom pokazala što misli o Modrićevim nogometnim vještinama. Video pogledajte ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...