Cestitka_Uskrs

Zašto žene vole loše dečke?

Djevojke, naučite prepoznati simptome i kada je vrijeme da kažete ‘dosta’.

1. Niste zadovoljni svojim životom i tražite izlaz iz stvarnosti koja vas guši. Kada vas netko obaspe lijepim riječima i odnosi se prema vama sa stilom, bačeni ste u orbitu. Avanturistima ste laka meta. Najgore je što se sve to čini još strašnije kada se ponovno vratite u stvarnost.

2. Depresivni ste cijelo vrijeme i taj mladić koji vam pruža toliko pažnje postaje vaš spasitelj. Vi kao da ste ovisni o depresiji. Kada on da petama vjetra, a to je toliko brzo da se ne stignete niti okrenuti, eto vam još jednog razloga za depresiju.

3. Imate stalnu potrebu ugađati drugima. U društvu muškarca osjećate se super jer možete brinuti o njegovim potrebama. Time dobivate njegovu naklonost i to je jedini način da se osjećate voljeno.

4. Imate li bujnu maštu, laka ste meta zavodnika jer ćete povjerovati u svaku priču koju vam servira. Pričat vam o zajedničkoj budućnosti iako se znate tek nekoliko sati, a vama će te bajke izgledati stvarno. Nema od toga koristi, osim za njega koji će ostvariti svoj cilj, piše azra.ba.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...