Zlatko Dalić danas potvrdio: “Ostajem izbornik do 2020.”

Izbornik nogometne reprezentacije Zlatko Dalić ugovor s HNS-om je potpisao do 2020., a sam kaže da je vjerojatno – pogriješio.

U razgovoru za Jutarnji list Dalić je rekao da je ugovor potpisao do 2020., “ne dalje”.

O tome razmišlja li ipak da nastavi voditi reprezentaciju do SP-a u Kataru 2022., kaže: “Ne. Korak po korak. Nisam ja da bih bio u reprezntaciji 100 godina. Tu sam zbog rezultata. Ako ga napravim, napravim, ako ne, ja idem.”

“Čim sam ostao, spreman sam i na križ. I znam da sam vjerojatno napravio grešku. Teško da možemo napraviti ovakvu euforiju, ovakav rezultat, teško da ja mogu biti na boljoj poziciji nego što sam sada – gledano čisto racionalno… Ja znam da će doći pad. Znam da sad ljudi čekaju, ne svi, ali neka grupacija čeka da mi izgubimo, da ja pogriješim, i samo čekaju moju grešku. Ja to znam, da se čeka moja greška. Da li u javnom istupu, da li u medijima, da li u nekoj mojoj izjavi – čeka se moja greška. Ali ja se toga ne bojim. Spreman sam nositi se i boriti s tim. Sve što sam napravio u životu, napravio sam zahvaljujući Bogu i svojoj obitelji, i ne bojim se. Da, točno, spreman sam nositi svoj križ. I nosim ga. Daleko sam od nekog idealnog čovjeka, ali idem dalje, učim na svojim greškama, borim se, a borit ću se i dalje…”


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...