Zorica Kondža i klapa Cambi zajedno nastupaju u klubu Arsenal

U petak, 19.listopada s početkom u 21.00h, tisuću svjetova spojit će se u jedan, jer kako pjesma kaže – „Ima jedan svijet gdje živjet bih htjela…“ – a svi prisutni ući će u taj svijet u Arsenalu gdje će koncert održati jedinstvena diva Zorica Kondža i klapa Cambi.

Bit će to jedinstven spoj glazbenih umetnika koji će donijeti dašak mora u centar zadarskih zbivanja.

Arsenalom će 19. listopada odzvanjati pjesme poput „Ispod sunca zlatnoga“, “Ultima partenca” „Vilo moja“, “Zapuvala je bura”, “Svjetla daljine”, „More, more“, „Zar je voljeti grijeh“, „Ima jedan svijet“, „Konobo moja“, „Cvijet čežnje“, “Projdi vilo” te mnoge druge bezvremenske, popularne i tradicionalne pjesme koje „diraju dušu“ i pomiču svjetove.

Klapa Cambi iz Splita jedno je od najpoznatijih imena u svijetu klapske glazbe. Njihov dugogodišnji kvalitetni rad, nebrojeni nastupi u Hrvatskoj i inozemstvu, brojne osvojene nagrade te nedavni rasprodani koncerti diljem Hrvatske najbolje govore o zavidnoj razini klapske izvedbe i odličnom prijemu kod publike.
Zorica Kondža jedna je od najpoznatijih ikona hrvatske glazbene scene, splitska diva jedinstvenog glasa, zbog kojeg je dobila nadimak „The Voice“, a koja je nedavno proslavila 30 godina glazbene karijere.

Ovaj spoj jedinstvenih moćnih glasova, vječitih hitova, zabavno rasplesane i pozitivne atmosfere pun je pogodak za sve ljubitelje zabavne i klapske glazbe!

Ne sumnjamo kako će u Arsenalu svojom kvalitetnom izvedbom i šarmom Zorica Kondža i klapa Cambi priuštiti koncert koji će se pamtiti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...