70 zadarskih tvrtki već obavilo registraciju na portal Gospodarska mreža

Hrvatska gospodarska komora početkom listopada je pokrenula projekt Digitalna komora. Kako bi se članicama HGK olakšalo svakodnevno poslovanje  kroz projekt će tako biti implementirano sedam e-usluga (e-članice, e-financiranje, e-javne ovlasti, e-gospodarske informacije, e-učenje, e-zakonodavstvo, e-sajmovi i promocija).

Prva funkcionalnost koja je dostupna svim  članicama komore je portal Gospodarska mreža, koji na jednom mjestu objedinjuje sve bitne informacije kao što su makroekonomski pokazatelji na razini Hrvatske i pojedinih županija, pregled svih aktivnih poslovnih subjekata te njihovih općih i financijskih pokazatelja, statusi blokada, statistike po djelatnostima i čitav niz zanimljivih informacija koji će vam pomoći u izradi različitih tržišnih analiza i procjene konkurentnosti.

I ovim  putem pozivamo tvrtke na registraciju na portal digitalnakomora.hr; registracija i korištenje podataka s portala  su  za članice komore potpuno besplatni, a jednom registracijom automatski ćete imati pristup i svim ostalim e-uslugama koje ćemo kroz projekt razviti do kraja 2019. godine.

Za detaljne informacije i podršku kod registriranja tvrtke mogu  kontaktirati na br. tel: 211-747 ili [email protected]

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...