Idila u domu Doris Pinčić Rogoznice; Mama i Gita plešu po kući dok tata svira gitaru

Doris Pinčić Rogoznica i njezina tromjesečna Gita maksimalno uživaju u zajedničkom vremenu, a kad je kod kuće i tata Boris Rogoznica gitarom pridonosi veselju u kući.

Svestrana voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica trenutačno je na porodiljnom dopustu i maksimalno uživa u obiteljskoj sreći. Veselje u njezinu domu svakako dodatno potencira gitara koju u ruke svakodnevno voli primiti suprug glumice Boris Rogoznica, koji često i zapjeva svojim najmilijima.

Budući da se glazbom bavi profesionalno, te mu je nedavno izašao spot za pjesmu ‘Rastvorio bih more’ koju je supruzi posvetio za petu godišnjicu braka, ne čudi što je naposljetku i javno objavio kako kod kuće pjeva supruzi i kćerkici, a kad je kod kuće, i sinu Donatu.

‘Evo pjesme koju sam vam obećao izvesti po želji obožavateljice – ‘Stvari lagane’, Tutti frutti benda. Pišite mi i dalje koje pjesme želite čuti u mojoj izvedbi. Veliki pozdrav’, napisao je Boris pokraj videa.

https://www.instagram.com/p/BogXPFcFMFE/?taken-by=boris_rogoznica

Doris i Gita bile su razdragane dok su ga slušale te je video pregledan više od pet tisuća puta.

U nedavnom intervjuu za portal Gloria.hr Boris Rogoznica govorio je o svojih pet godina ljubavi s Doris Pinčić, njihovoj bračnoj slozi i prevladavanju manjih nesuglasica s kojima se svi parovi neminovno susreću. ‘Pravila nema. Poznajem ljude koji su srljali u brak sa 17 godina zbog trudnoće i sličnih razloga pa su uhvatili lijepi staž od 30, 40 godina braka. A isto tako one koji su sve planski obavili, duga veza, poslovna realizacija, brak u zreloj dobi i sve kako treba pa im se brak raspao kao kula od pijeska.

Premda nije poanta braka da se doživi srebrni, zlatni pir, već da su zajedničke godine kvalitetno provedene. Svi parovi se suočavaju s istim problemima i iskušenjima. Razlika je samo u tome što neki probleme uspiju riješiti, prebroditi krize i istolerirati greške, a drugi ne.

Po meni je bitno zajedništvo. Da su dvoje ljudi zajedno u svemu, dobrom i lošem a ne svatko na svoju stranu. Kada je krizna situacija, mi jedno drugom znamo reći – ok, sada si pogriješio, svjestan si toga. Zato ću ja baš sada biti uz tebe, a ne te ostaviti kad ti je najteže. I tu se pridobiva povjerenje i vrijednost braka’, kaže Boris koji je supruzi za petu godišnjicu braka posvetio pjesmu ‘Rastvorio bih more’, za koju idući tjedan izlazi spot, a uskoro bi trebao izaći i njegov prvi album.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...