Ako te ovih 5 netipičnih stvari ne motivira da počneš vježbati, ne znamo što će

Znamo, prilično je jednostavno pronaći motivaciju za treniranje kad je vani lijepo vrijeme, ali što kad te vani dočeka sivo nebo i kiša? Srećom, postoji nekoliko ooodličnih razloga koji će te motivirati na treniranje i u nadolazećim jesenskim mjesecima.

Provjeri ih u nastavku:

1. Družit ćeš se s frendicama (i frendovima)

Sigurno si barem jednom čula da grupna energija dodatno motivira na rad i da ćeš vježbanjem u društvu teže odustati od treniranja. Tome u prilog ide i činjenica je da je prilično nezgodno otkazati dogovor frendici koja računa na tebe pa se posluži tim trikom kako bi se natjerala u teretanu ili na trčanje. Osim što ćeš biti ustrajnija i redovitija na svojim treninzima, tako ćeš češće viđati svoje prijatelje i više se družiti s njima.

2. Uživat ćeš u odličnoj glazbi

Istraživanja su pokazala da su glazba i sport savršena kombinacija pa je mnogim vježbačima nemoguće zamisliti trening bez omiljene top liste. Osim motivirajućeg djelovanja, glazba dovodi u željeni tempo i zonu bržeg izlaganja kalorija te odvraća tvoje misli od umora, podiže izdržljivost i poboljšava raspoloženje. Tako ćeš vježbanjem učiniti odličnu stvar za svoje tijelo i istovremeno uživati u super glazbi. Što još čekaš? Upali motivirajuću playlistu i napokon se pokreni.

3. Nosit ćeš cool sportsku odjeću

Nova odjeća pruža savršenu motivaciju za svaku aktivnost pa iskoristi u svoju korist i investiraj u neki trendi sportski komad koji ćeš obožavati. Za početak, predlažemo ti da nabaviš dobar i kvalitetan grudnjak. Mi smo najveću muku mučili upravo s njima dok nismo otkrile Reebokov PureMove model. Riječ je o grudnjaku koji je stvoren s revolucionarnom tkaninom koja reagira na pokret za udobnu kontrolu i držanje i jedini je grudnjak koji ćeš ikada trebati. Ne zaboravi i na druge chic sportske komade u kojima ćeš zablistati čak i na treningu!

4. Bit ćeš privlačnija frajerima

Jedno istraživanje pokazalo je da su žene koje treniraju privlačnije muškarcima od žena koje se ne bave nikakvom sportskom aktivnošću. Onda, ako želiš povećati svoje šanse za pronalazak dečka i pritom izgledati odlično, pravo je vrijeme da napokon počneš vježbati. Naime, kad budeš zadovoljna sobom, to će se vidjeti i izvana i zračit ćeš posebnom energijom. Ima li što privlačnije od zadovoljne žene?

5. Bit ćeš u trendu

Zdravi život postao je popularniji no ikada i s vremenom se pretvorio u jedan od najistaknutijih i najpozitivnijih trendova. Treba li dodatno naglašavati da osim zdrave prehrane u to ulaze i treninzi za koje još uvijek tražiš motivaciju? Itekako da! Ako si pobornica modnih i beauty trendova, vjerujemo da je ovaj podatak dovoljan da se prebaciš na zdravi način života i tako napraviš nešto dobro za svoje zdravlje i svoj izgled. Tvoje tijelo bit će ti zahvalno na tome – i bit ćeš u trendu, naravno, piše Miss7.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...