Antena Zadar daruje 10 ulaznica za predstavu “Ja, tata!”, urnebesnu priču o braku i roditeljstvu

Ja, tata!’ urnebesna je i dirljiva ispovijed čovjeka bačenog u avanturu donošenja novog života na svijet. Kada ga jednog zimskog dana žena, mašući mu testom za trudnoću ispred nosa, upita: ‘Dragi, koje je boje trudnoća?’, njegov savršeno uređeni život okreće se naglavačke.

Ako ne znate: ‘Što to danas znači biti tata?’ i ‘Zašto uopće imamo djecu?’, ako niste sigurni ‘Kakav porod želite?’ ili ‘Kako izgleda nijemi vrući seks nakon poroda?’, ‘Ja tata! dat će vam odgovore na sva ta i mnoga druga pitanja.

Predstava je namijenjena svima koji tek planiraju postati roditelji, onima koji to ni pod koju cijenu ne žele biti, ali i onima koji roditelji već jesu.

Izvrsni glumac Rakan Rushaidat nasmijati će Vas do suza.

Predstavu možete pogledati u Arsenalu, 11. studenog 2018. u 20 sati.

Nagrade:

Festival glumca u Vinkovcima

Nagrada za najboljeg glumca “Fabijan Šovagović” – Rakan Rushaidat

Dani satire

Glavna nagrada za mušku ulogu “Mladen Crnobrnja Gumbek” – Rakan Rushaidat

ANTENA ZADAR daruje vam 10 ulaznica (5×2). Ispod objave na Facebooku tagirajte osobu s kojom želite ići i podijelite svoju objavu javno. 

Iz medija:

Ako se na i jednog glumca u proteklih nekoliko sezona može primijeniti rečenica „publika mu je jela iz ruke“, onda je to Rakan u predstavi „Ja, Tata!“

Lidija Zozoli/ Vijenac

Tijekom sedamdesetak minuta glumačke igre, u ritmu koji niti trenutka nije izgubio na intenzitetu, a koji je mnoge u publici nasmijao do suza, prikazane su sve promjene s kojima se neizostavno suočava svaki novopečeni otac, uz minuciozno ocrtanu galeriju likova koje će sresti svi koji krenu u najljepšu, ali i najzahtjevniju životnu pustolovinu – onu roditeljsku.

Nataša Govedić/Novi list

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...