Boris Rogoznica nikad sretniji: “Dobiti Doris za ženu je kao osvojiti loto sedmicu”

Dobiti Doris za ženu je kao dobiti na lotu sedmicu, samo je stvar hoću li ja toga biti svjestan ili neću”, ispričao nam je glazbenik Boris Rogoznica.

Osviješten je itekako kada se radi o njegovoj dragoj Doris Pinčić pa joj je za jednu specijalnu obljetnicu poklonio dar za sva vremena.

“Moram pokloniti ženi nešto za pet godina braka pa sam si mislio: eto, neka bude pjesma. To je sentimentalna vrijednost. Kao glazbeniku mi se tako najlakše izraziti. Pjesma je zaista iskrena, otvorio sam dušu i s jednom gestom pokazao koliko mi je stalo.”

Vjenčali su se prije pet godina u njezinu rodnom Zadru, a nakon godinu dana braka na svijet je došao njihov prvi sin Donat.

“To je jedno najuzvišenije ljudsko stanje – spreman si dati život za nekoga.”

I upravo zbog očinstva, Boris više nije ista osoba kao ranije. Posebno sada kada je i sin Donat dobio pojačanje, točnije sestru Gitu koja je na svijet stigla prije četiri mjeseca.

No sa djecom dolaze i obveze! Stoga Boris ima jasan zadatak u kući, donosi RTL.

“Ono što ja uvijek moram radit u kući je slušati ženu i govoriti: Da, draga! Šalim se, zaista svatko sve radi, još od vremena studiranja me mama tako učila, da moram sve raditi, znam kuhati, čistiti, usisavati, pelene presvlačiti, ništa mi nije problem.”

Čini se da su njihov dvoje zajedno stvorili pravu bajku: “Lijepo nam je, trudimo se jedan drugoga usrećiti, fokusirani smo na obitelj i na djecu. Mislim da nas ta djeca motiviraju da budemo što bolji, da budemo najbolji jedno prema drugome, unutar naša četiri zida nema ničeg lažnog!”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...