Dalić posjetio Hrvate u Interu: “Posebno sam htio vidjeti kako je Vrsaljko”

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić posjetio je Inter iz Milana kako bi s trenerom Lucianom Spalletijem i sportskim direktorom Ausilijem razgovarao o trojici hrvatskih prvotimaca koji igraju u tom klubu.

U Interu važnu ulogu imaju Šime Vrsaljko, Marcelo Brozović i Ivan Perišić, a Dalića je najviše zanimalo stanje Vrsaljka, koji je u posljednjoj utakmici Hrvatske protiv Španjolske zadobio ozljedu koljena. Zbog nje je propustio pet utakmica u dresu Intera i još čeka na povratak na terene.

“Važno je zaštititi igrače jer njima nije lako igrati toliko utakmica, moramo paziti na njih. Htio sam vidjeti kako su igrači, a posebno Vrsaljko. Drago mi je da sam se susreo sa Spallettijem, porazgovarao s njim o budućnosti. Marcelo Brozović je igrao jako dobro na SP-u, kao i Perišić i Vrsaljko. Uloga koju je Brozu dao Spalletti je slična Modrićevoj u momčadi, ali mogu njih dvojica igrati zajedno”, rekao je Dalić za Sky Sports, prenosi Index.

Talijanske novinare je zanimalo što Dalić misli o mogućem prelasku Modrića u Inter. Pregovori su propali ovoga ljeta, ali postoji mogućnost otvaranja nove runde istih na zimu:

“On je najbolji igrač svijeta i sam će odlučiti o svojoj budućnosti. Ne znam kakva je njegova situacija, a isto tako ne znam što se događa u Interu. Zanima me samo Hrvatska”, rekao je Dalić.

Dalića uskoro očekuje drugo kolo Lige nacija s reprezentacijom. Hrvatska će na praznoj Rujevici 12. listopada dočekati Englesku. Utakmica će se igrati pred praznim tribinama zbog kazne koju je HNS dobio nakon nacrtane svastike na Poljudu prije tri godine.

U prvom kolu Hrvatska je u Španjolskoj doživjela najveći poraz u povijesti izgubivši 6:0.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...