Danas počinje suđenje Darku Kovačeviću Daruvarcu zbog premlaćivanja 18-godišnje Zadranke

Na Općinskom sudu u Zadru, danas s početkom u 9 sati počinje suđenje Darku Kovačeviću – Daruvarcu zbog premlaćivanja 18-godišnje Zadranke. 31-godišnjaka se tereti za  počinjenje kaznenog djela protiv života i tijela teškom tjelesnom ozljedom, te kazneno djelo protiv osobne slobode prijetnjom.

Okrivljenika se tereti da je 28. svibnja 2018., nakon što je u jedan ugostiteljski objekt u Zadru donio ručnu bombu, u cilju da ustraši 18-godišnjakinju, zaprijetio joj da ako ga prijavi policiji da će biti u zatvoru ali kad izađe da će ubiti nju i njenu obitelj,

Također, tereti ga se da je 13. lipnja 2018. oko 21,00 sat, kad je djevojka došla u ugostiteljski objekt, udario ju rukom u potiljak i za njom otišao u toalet optužujući je za varanje, te u namjeri da je teško tjelesno ozlijedi, počeo je udarati šakama po glavi, a kad je ona pobjegla u drugi toalet, ušao je za njom i udarao je šakama u glavu, a potom je uhvatio rukama za glavu i nekoliko puta njenom glavom udario o umivaonik. Djevojka je potom pobjegla u ugostiteljski objekt, a okrivljenik je, tereti ga se, u dva navrata uhvatio 18-godišnjakinju  za kosu i bacio na pod te ju više puta udario nogom u tijelo i glavu nanijevši joj teške tjelesne ozljede.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...