OBRATILI SE PUTEM PR SLUŽBE

Dogus o medijskim napisima: “Imovina i tvrtke Dogus grupe u Hrvatskoj, pa i projekt ‘Maraska’, nisu u procesu prodaje”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Nastavno na jučerašnje objavljene tekstove u medijima u kojima se navodi kako je imovina Dogus Grupe u Hrvatskoj na prodaju a sama tvrtka u problemima, putem PR službe medijima se obratila i Dogus Grupa.

– Imovina i tvrtke Dogus grupe u Hrvatskoj nisu u procesu prodaje. Upravo suprotno, usmjereni smo na svoje operativno poslovanje i planiranje investicija uključujući i projekt Maraska u Zadru. Dogus grupa aktivna je u sedam temeljnih sektora i industrija, uključujući automobilsku industriju, građevinarstvo, medije, turizam i usluge, nekretnine, energetiku, te hranu i piće, navodi se u priopćenju.

Ipak, iz Dogusa, indirektno, potvrđuju financijske probleme, koje, prema njihovim riječima – rješavaju reprogramom kredita u dospijeću.

Grupa broji više od 300 tvrtki te u tako velikom konglomeratu u određenim ciklusima logično dolazi i do promjena strategija poslovanja, a grupa u suradnji s bankama trenutno radi na reprogramiranju kredita u dospijeću. Također, Dogus grupa trenutno pregovara i o određenim strateškim partnerstvima koja će dodatno osnažiti poziciju grupe, zaključuju u dopisu iz Dogus Grupe.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar