Humanitarna utrka 4SHE RUN pomiče se na 8. listopada u ponedjeljak

Prva ženska rekreativna utrka u organizaciji trgovine “4SHE” u vlasništvu tvrtke Sport&Moda te Škole trčanja Zadar, održat će se ovaj ponedjeljak 8. listopada s početkom u 11 sati na plaži Kolovare.

Duljina utrke je 4 kilometra a trče se od plaže Kolovare, preko Karme pa do uvale Bregdetti i natrag.

Organizatori koriste ovu prigodu da pozovu sve žene i dame da im se pridruže u ovoj jedinstvenoj utrci humanitarnog karaktera koja za cilj ima podignuti svjesnost o Danu ružičaste vrpce i njegovom cilju – upozorenje na važnost ranog otkrivanja raka dojke.

Prihod od 90 kuna po sudionici koliko iznosi startnina, bit će uplaćen udruzi žena oboljelih i liječenih od raka “Sve za nju”.

Svaka će trkačica dobiti majicu utrke, a start paketi će biti bogati proizvodima sponzora.

Prije početka utrke organizirat će se i tombola za sve sudionice koje će imati prilike osvojiti vrijedne pakete.

Najbolje trkačice čekaju nagrade Sport&Moda trgovine 4She te ostalih tvrtki koje su podržale ovu utrku.

Sponzori su Sport&Moda, Nike, Zdrava navika, Grawe, Dukat Fit, L’Occitane, Otp banka, Naturel, Natural Wealth, City Galleria, Smart Water, NextBike i Sonik.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...