PRIHVAĆAJU APPLEOV TREND?

I Samsung možda napušta 3,5-milimetarski priključak za slušalice

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Samsung je dosad bio poznat kao jedan rijetkih proizvođača koji nije slijedio moderne trendove te je u svoje high-end uređaje nastavio ugrađivati 3,5-milimetarski priključak za slušalice i utor za microSD kartice. No to bi se uskoro moglo promijeniti barem što se tiče prve navedene značajke.

Prema pisanju južnokorejske internetske stranice ETNews Samsung bi u svojim pametnim telefonima koji će se na tržištu pojaviti tijekom iduće dvije godine mogao izostaviti 3,5-milimetarski priključak te se tako pridružiti trendu koji već dugo vlada među ostalim proizvođačima pametnih telefona.

Nije poznato koji će biti prvi pametni telefon u kojem će se Samsung odlučiti na izbacivanje 3,5-milimetarskog priključka, možda to već bude budući Galaxy S10 ili možda Galaxy Note 10 koji će se na tržištu pojaviti iduće godine ili će to biti  Galaxy S11 koji na tržište stiže tijekom 2020. godine.

Samsung će se na uređaju iz kojeg izbaci 3,5-milimetarski priključak koncentrirati na neke druge značajke kao što je na primjer baterija većeg kapaciteta, a u kutiji uz takav uređaj će svakako isporučivati adapter USB Type-C priključak na 3,5-milimetarski priključak, piše Bug.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar