Izabel, Franka? Sve će ih zasjeniti Livakovićeva Helena. Klizačica je prava prirodna ljepotica

Dominik Livaković nedavno je posjetio predstavljanje knjige ‘Vatreni u Rusiji – od nacionalne traume do miljenika svijeta’ dugogodišnjeg sportskog novinara Ivice Pezelja. Pozirao je simpatični mladić s knjigom u ruci i širokim osmijehom na licu. Kako i ne bi kad je ovaj 23-godišnji Dinamovac i sam sudjelovao u toj nogometnoj bajci, prenosi 100posto.

Svestrani momak nije tipični nogometaš, obrazovanje mu je također važno pa je završio Sportsku gimnaziju, a potom upisao međunarodne odnose i diplomaciju. Zbog nogometa na neko je vrijeme zamrznuo obrazovanje, no planira mu se posvetiti kad nogometna karijera završi.

No, nismo tu da bismo se previše posvetili Livakoviću. No, zahvaliti mu treba! Naime, uveo je u svijet WAGS-ica pravu konkurenciju poznatim i već pomalo dosadnjikavim djevojkama nogometaša u Hrvata. Njegova djevojka Helena Matić prava je i prirodna ljepotica. Djevojka reprezentativca bavila se umjetničkim klizanjem.

Helena je pravo osvježenje, u moru sličnih, napućenih, skvarcanih i sličnih žena nogometaša – ona je pravi hit. Nije na odmet i njen sjajan smisao za modu i ljepotu. S Livakovićem, ali i prijateljicama, često putuje. Ne prikuplja followerse i opušteno se odnosi prema društvenim mrežama.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...