hak upozorava

Jak vjetar usporava promet na A1, u prekidu katamaranske i trajektne linije

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Zbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvorene su autocesta A1 između Svetog Roka i Posedarja (obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina – DC50 i DC27); A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica (obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar – DC3); državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54) i Paški most, izvijestio je u utorak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene te na autocesti A7 Draga-Šmrika dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Mokri i skliski kolnici

Kolnici su mokri ili samo vlažni i skliski u Slavoniji, Dalmaciji, Lici, Gorskom kotaru, središnjoj Hrvatskoj i Hrvatskom primorju. Mogući su odroni.

Zbog povremeno jakih pljuskova kiše moguće je naići na veću količinu vode koja se zadržava na kolniku pa vozače pozivamo na pojačan oprez.

U Dubrovniku zatvoren je dio državne ceste DC420 Sustjepan-luka Gruž, zbog vode na kolniku na predjelu Kantafig. Obilazak je preko autobusnog kolodvora.

U prekidu su katamaranska linija Novalja – Rab – Rijeka; katamaranska linija Mali Lošinj – Cres – Rijeka i trajektna linija Prizna – Žigljen.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.  Za sav promet zatvoren je granični prijelaz Vitaljina.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar