Krive ga za niz poraza, Marca: “Modrić je najgori”


Katastrofalna serija Realovih rezultata od četiri poraza i jednog remija u zadnjih pet utakmica, pri čemu je postavljen povijesni klupski rekord neefikasnosti, jedva je okončana pobjedom iščupanom protiv Viktorije Plzen (2:1) u trećem kolu skupine Lige prvaka. No Real i dalje igra nepodnošljivo loše.

Češki prvak kod europskog je zaslužio barem bod zbog čega su navijači Reala i dalje ogorčeni na trenera Lopeteguija i igrače.

Marca, najčitaniji španjolski list i jedan od sportskih dnevnika s najvećom nakladom u svijetu, neskriveno navija za Real. Zato joj je nepodnošljivo gledati kako se njen miljenik muči, a za samo pet dana čeka ga najteže gostovanje, kod Barcelone.

Osim na trenera Lopeteguija, Marca se obrušila i na igračke zvijezde. Tekst u kojem novinari i čitatelji zajednički ocjenjuju igrače i trenera naslovila je “Neki ne zaslužuju doći na Camp Nou”.

Sudeći po spomenutom sudu, jedan od prvih među njima je Luka Modrić.

On je od svih prvotimaca koji su nastupili dobio najgoru ocjenu. Bolje od njega prošao je čak i omraženi trener. Zapravo, jedini iza Modrića je Marco Asensio. No dok je hrvatski playmaker Reala odigrao cijelu utakmicu, krilni napadač dobio je tek zadnjih 15 minuta pa se ne može ni uspoređivati s Modrićem.

“Hrvat još uvijek osjeća teret SP-a. Očito je da mu nedostaje svježina koju je pokazivao prošle sezone jer nije sposoban kontrolirati igru kao što mu je uspijevalo u prošlosti. Real treba najbolju verziju Hrvata”, zaključuje Marca u opisnom dijelu, piše Index.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...