Luka Božić uoči Cibone: “Naše utakmice uvijek imaju posebnu draž pa će tako biti i ovog puta”

Košarkaši Zadra u derbiju 4. kola HT Premijer lige večeras od 20 sati gostuju u Draženovom domu kod Cibone.

– Očekuje nas još jedno teško gostovanje u nizu. Pred nama je vrlo važna utakmica u kojoj moramo pokazati maksimalnu energiju. Cibona je zahtjevan i težak protivnik, koji već u ovoj fazi sezone ima iskustva u tvrdim egal utakmicama. Nama je pobjeda kod Partizana puno značila za podizanje samopouzdanja i nadam se da ćemo nastaviti u pozitivnom ritmu – kazao je u najavi dvoboja krilni centar Zadra Domagoj Vuković.

Gostujuća pobjeda u Beogradu kod Partizana uvelike je poboljšala ozračje u svlačionici i Zadrani na najveći hrvatski derbi hrvatske košarke putuju u znatno boljem raspoloženju.

– U utakmici protiv Partizana pokazali smo pravu momčadsku igru i to nam je pokazatelj u kojem smjeru moramo ići u utakmicama koje nam slijede. Cibona je neugodan suparnik koji ima dobru i ujednačenu ekipu na svim pozicijama. Naše utakmice uvijek imaju posebnu draž pa će tako biti i ovog puta. Nadam se da ćemo nastaviti u pobjedničkom ritmu i još jednom razveseliti naše navijače – poručio je junak pobjede u Beogradu i ponajbolji igrač Zadra u ovoj sezoni Luka Božić.

Utakmicu će se u izravnom TV prijenosu moći pogledati na Areni Sport.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...