Luka Modrić na crnoj listi Realovih navijača; Njih 22 tisuće misli da je on kriv za krizu

Čak 200 tisuća navijača dalo je svoj glas, a za uvjerljivo najvećeg krivca proglašen je Julen Lopetegui. Sasvim očekivano, a njegova kratkotrajna i neuspješna avantura završila je otkazom.

No što je sa samim igračima. Najviše negativnih glasova prikupio je Gareth Bale (43 tisuće), od kojeg se očekivalo da preuzme golgetersku ulogu Cristiana Ronalda, zatim slijedi kapetan Sergio Ramos, pa napadač Karim Benzema, mlade zvijezde Raphael Varane i Marco Asensio….

Na crnoj listi pozamašan broj glasova – 22 tisuće, prikupio je i hrvatski veznjak Luka Modrić. Tako se najbolji igrač Europe i Svijeta u izbornima Uefe i Fife smjestio na neslavnu šest poziciju. Dakle, i njemu je velik broj navijača pokazao palac prema dolje, piše tportal.hr.

Realova publika je najzahtjevnija na svijetu, konstantno se traže pobjede i lepršava igra, a stare zasluge brzo padaju u drugi plan. Najbolje je to na svojoj koži znao osjetiti Ronaldo, a sada je došao red i na sadašnje zvijezde kluba…

Inače, iza kapetana naše nacionalne vrste dolaze Toni Kroos, Isco, Courtois, Marcelo i Nacho, Casemiro, Vasguez, Marinao, Ceballos….

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...