Miro dokazao da je iz grada košarke; Zbog odlične igre ekipa Cedevite potpisala mu se na dres

U zadnjoj epizodi ‘Života na vagi’ kandidati su komentirali da će biti teško proći izazov s obzirom na to da su mnogi ozlijeđeni.

Oba su se tima zaputila u dom košarke Cedevita, gdje im je trener Ivica Blažević, trener u KK Cedevita, objasnio pravila po kojima će igrati tzv. street ball, odnosno uličnu košarku, ali 3 na 3 po pet minuta. Pobjednik je onaj koji da više koševa. U izazovu nisu sudjelovali Nina, Petar, Josipa i Baro jer su ozlijeđeni.

Kad je počela utakmica, plavi je tim zaključio kako crveni igraju puno agresivnije od njih, no bez obzira na to – nisu se dali sputati. U prvom poluvremenu crveni je tim vodio 7:0 protiv plavog tima, no s obzirom na to da je crveni tim ispunio kvotu od pet faula, sudac je donio odluku kako je svaki idući faul slobodno bacanje.

Crveni je tim na kraju pobijedio 17:3 i tako osmi put zaredom odnio pobjedu nad plavim timom. No tu nije bio kraj. Došao je red na slobodna bacanja pobjedničkog tima. Svako bacanje donosi pola kilograma i ako sve troje pogodi koš, imaju tri kilograma prednosti na vaganju. Biserka nije pogodila koš, a Miro također nije imao sreće, i to dvaput, kao ni Domagoj pa će na vaganju biti ravnopravni s plavim timom.

Miro dobio dres Cedevite

Miro je kao igrač utakmice dobio na dar dres Cedevite sa svojim imenom i potpisima svih košarkaša Cedevite, a tim je dobio na uporabu korištenje toplih bazena za opuštanje mišića.

Kad su se vratili u kuću, Biserka je pročitala pismo koje su dobili od Sanje i Marija te je prema uputama pustila videoporuke za svakog kandidata. Sve ih je to razgalilo, pa su zaplakali i Alen i Miro, ali i Domagoj kad su vidjeli poruke od svojih najbližih.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...