17 pogodaka crvenih

Miro dokazao da je iz grada košarke; Zbog odlične igre ekipa Cedevite potpisala mu se na dres

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

U zadnjoj epizodi ‘Života na vagi’ kandidati su komentirali da će biti teško proći izazov s obzirom na to da su mnogi ozlijeđeni.

Oba su se tima zaputila u dom košarke Cedevita, gdje im je trener Ivica Blažević, trener u KK Cedevita, objasnio pravila po kojima će igrati tzv. street ball, odnosno uličnu košarku, ali 3 na 3 po pet minuta. Pobjednik je onaj koji da više koševa. U izazovu nisu sudjelovali Nina, Petar, Josipa i Baro jer su ozlijeđeni.

Kad je počela utakmica, plavi je tim zaključio kako crveni igraju puno agresivnije od njih, no bez obzira na to – nisu se dali sputati. U prvom poluvremenu crveni je tim vodio 7:0 protiv plavog tima, no s obzirom na to da je crveni tim ispunio kvotu od pet faula, sudac je donio odluku kako je svaki idući faul slobodno bacanje.

Crveni je tim na kraju pobijedio 17:3 i tako osmi put zaredom odnio pobjedu nad plavim timom. No tu nije bio kraj. Došao je red na slobodna bacanja pobjedničkog tima. Svako bacanje donosi pola kilograma i ako sve troje pogodi koš, imaju tri kilograma prednosti na vaganju. Biserka nije pogodila koš, a Miro također nije imao sreće, i to dvaput, kao ni Domagoj pa će na vaganju biti ravnopravni s plavim timom.

Miro dobio dres Cedevite

Miro je kao igrač utakmice dobio na dar dres Cedevite sa svojim imenom i potpisima svih košarkaša Cedevite, a tim je dobio na uporabu korištenje toplih bazena za opuštanje mišića.

Kad su se vratili u kuću, Biserka je pročitala pismo koje su dobili od Sanje i Marija te je prema uputama pustila videoporuke za svakog kandidata. Sve ih je to razgalilo, pa su zaplakali i Alen i Miro, ali i Domagoj kad su vidjeli poruke od svojih najbližih.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar