Mladena Grdovića ostavio basist Mario nakon 30 godina vjernosti

Mario Šeperić Sepp, frontmen i basist prateće grupe Mladena Grdovića, nakon 30 godina partnerstva sa zadarskom glazbenom legendom, osjetio je, kaže, poziv da mora nešto napraviti samo za sebe. I u 50. godini života odlučio je postati pjevač, sličnog glazbenog stila baš kao i njegov dojučerašnji šef.

“Pjevao sam ja godinama, ali sada ili nikad je došlo vrijeme da učinim i ja taj iskorak i odlučim se zaploviti ozbiljnijim solo glazbenim vodama. Svi oko mene znali su da taj osjećaj u meni dugo kuha, a kad sam im pustio svoju novu pjesmu, nije im uopće bilo sporno da mi to dobro leži. Mladen i ja i dalje ostajemo prijatelji i suradnici, a ova moja ambicija i njemu je veliki izazov. On je oduvijek svima pomagao u njihovim snovima. Pomoći će mi da se etabliram”, istaknuo je Mario Sepp za Index, promovirajući novi spot i pjesmu Bijelo perje.

Nakon tri desetljeća duge glazbene karijere s grupom Romantic, koju je 1985. u rodnom Jastrebarskom osnovao s braćom Ljubom i Ivicom, te nakon uspjeha koji su polako gradili kako bi se etablirali kao poznato ime domaće estrade, nastupajući na priredbama, svadbama, ljetnim terasama, na televiziji i radiju, na Dori i izboru za Eurosong, nakon dva albuma, Miris vremena (1994.) i Danas mi je rođendan (2006.), čije pjesme potpisuju poznati autori poput Nenada Ninčevića, Zlatana Stipišića Gibonnija i Zlatka Arslanagića, nakon brojnih suradnji s estradnim zvijezdama Tomislavom Ivčićem, Jasminom Stavrosom, Zlatkom Pejakovićem, Vladom Kalemberom, Severinom, Marinom Tomašević, Matkom Jelavićem, Daliborom Brunom i mnogim drugima, te brojnih koncerata s Mladenom Grdovićem u domovini i inozemstvu kao njegov stalni prateći bend, Mario je osjetio da napokon mora učiniti korak dalje i ostvariti svoju dugogodišnju želju: snimiti samostalni singl.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...