Cestitka_Uskrs

Modrić digao ruke od svog trenera i priželjkuje da ga što prije potjeraju?

Real je ušao u razočaravajuću seriju neuspjeha, a prošlog tjedna dotaknuo je dno porazom u Ligi prvaka od moskovskog CSKA, da bi ga svladao u subotu i Alaves u dvoboju Primere.

Julen Lopetegui pod ogromnim je pritiskom i već se piše o njegovoj smjeni, a prema tvrdnjama Don Balona, nakon poraza od Alavesa Luka Modrić s njim je vodio žestok razgovor u četiri oka i otkrio mu sve što mu zamjera otkad je preuzeo madridsku klupu .

Modrić je kod Lopeteguija dobivao minutažu na kapaljku ovog ljeta, da bi ga počeo nešto više koristiti u zadnje vrijeme, no rezultati ‘kraljevskog kluba’ još su se pogoršali.

Julen Lopetegui pod ogromnim je pritiskom i već se piše o njegovoj smjeni, a prema tvrdnjama Don Balona, nakon poraza od Alavesa Luka Modrić s njim je vodio žestok razgovor u četiri oka i otkrio mu sve što mu zamjera otkad je preuzeo madridsku klupu, piše tportal.hr.

Modrić je kod Lopeteguija dobivao minutažu na kapaljku ovog ljeta, da bi ga počeo nešto više koristiti u zadnje vrijeme, no rezultati ‘kraljevskog kluba’ još su se pogoršali.

Spomenuti izvor tvrdi da su Marcelo i Modrić među onima u momčadi koji bi voljeli da uprava smijeni aktualnog trenera što prije, dok Sergio Ramos podržava Lopeteguija i branit će ga do samog kraja, kao i u španjolskoj reprezentaciji iz koje je naprasno izbačen par dana prije početka SP-a, upravo zbog preuzimanja klupe Reala.

Spominje se ime Santiaga Solarija, trenera juniorske momčadi Reala kao mogućeg nasljednika.

U Italiji su vijest o Modrićevom nezadovoljstvu jedva dočekali pa dnevnik Corriere dello Sport tvrdi da predsjednik Intera Piero Ausilio sa zanimanjem prati situaciju i nada se da bi Luka na kraju mogao odlučiti napustiti Madrid i doći među plavo-crne sljedećeg ljeta…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...